Containerudlejning for alle

Vi har mange års erfaring, når det kommer til containerudlejning til private og virksomheder. Vi udlejer primært containere i trekantsområdet, men har før været fleksibel hvis du står og mangler en container.

Der kan være mange fordele ved leje en container fra os. Som udgangspunkt får du mulighed for at sortere dit affald meget nemmere, uanset om det er affald, jord eller andre ting som skal væk fra byggegrunden.

Vores containere fås både åbne og lukket. Vi tilbyder containerudlejning i den tid du skal bruge den. Mange danske virksomheder bruger i dag vores containerudlejning, når de står og mangler plads.

En praktisk løsning med containerudlejning

Containerudlejning er en praktisk løsning, hvis du står og mangler plads til hjemmet, byggepladsen eller noget helt tredje. En container kan desuden sørge for at dine ting ikke går i stykker, da du nu har mulighed for at stille det indenfor, fremfor at lade det stå ude i det danske vejr.

Har du en virksomhed, som du kun bruger i bestemte sæsoner, kan du ligeledes have et vareparti liggende i vores containere, i den periode det er relevant. Vores containere kan desuden blive sikret mod tyveri, og er meget mere sikkert end et skur eller et gammelt varelager.

Vi sørger desuden for at alle vores containere er rene og nydelige når de modtages. Vi ved hvor vigtig containernes udseende er, når det kommer til placeringer i byer eller befærdede veje.

Er du interesse i at høre mere om vores containerudlejning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 51 25 53 87. Vi har mange forskellige løsninger, og kan levere hurtigt hvis nødvendigt.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BALSLEV VOGNMANDSFORRETNING ApS

Mindevej 28 • 5592 Ejby

CVR: 27510221

Telefon: 51 25 53 87