Levering af grus og sand

Står du og skal have lavet en levering af grus og sand, kan vi hjælpe dig. Vi har mange forskellige vogne, som er bygget særligt til dette formål. Vi kan hente materialerne hos jer og levere direkte til jeres kunder.

Udover levering af grus og sand tilbyder vi også levering af andre typer materialer, som er tungt og besværligt at fragte rundt. Nogle af de ting vi kan levere for dig er:

  • Jord og sten
  • Knust beton

Vi står for levering af grus og sand til både private og virksomheder (erhverv). Da vi har mange biler kan vi hente i alle størrelser. Inden vi begynder arbejdet sørger vi altid for at rådgive kunden til den bedste løsning, ligesom at vi altid sørger for at vi har forstået opgaven 100% - hos os er der ingen misforståelser.

Gør det nemmere for jer selv

Ved at lade andre klare levering af grus og sand gør i det hele nemmere for jer. Udover at gøre det nemmere for jer selv er der også mange penge at spare. Når I indgår et samarbejde med os, får i et firma der er til at stole på og som altid leverer til tiden.

​I behøver derfor ikke længere selv at have vogne og personer til at levere til jeres kunder. For privatpersoner er det også en billig løsning at få os til at hente eller klare levering af grus og sand for dig. Vi klarer alt besværet.

Kontakt os i dag på telefon 51 25 53 87, og lad os begynde et lovende samarbejde med det samme.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BALSLEV VOGNMANDSFORRETNING ApS

Mindevej 28 • 5592 Ejby

CVR: 27510221

Telefon: 51 25 53 87