Balslev vognmandsforretning

tilbyder løsninger til transport og fragt af palle og stykgods, kurérkørsel, samt transport løsninger til landbruget. Vi har erfarne og veluddannede chauffører, og brænder for at gøre dagligdagen så let som muligt for vore kunder.

Stil bare krav, det er det der gør os bedre......

Med domicil i trekantsområdet, lige udenfor Middelfart på fyn, kan vi tilbyde fleksibel og hurtig respons på opgaver, ikke kun omkring Odense og Fyn, men til hele Europa. Vi ved at vi er en vigtig del af vore kunders værdikæde, og at det er altafgørende for succes, at alle aftaler, til enhver tid, bliver overholdt. Vi repræsenterer din virksomhed og dit produkt når vi bakker til ramperne, og vi lover at tage vare på både navn og last med den største respekt.

Vi har udstyret i orden

Vi udfører transport af pallegods i gardintrailere med bagdør, lift, eller medbringer truck, og har desuden forskellige størrelser vogne til transport af stykgods eller mindre partier. Vi er altid interesseret i henvendelser, uanset størrelse eller type opgave.

Vi lægger stor vægt på den gode dialog med kunden, og i stræben efter varigt samarbejde med vore kunder, gør vi til enhver tid vores yderste for at levere en bedre service end forventet.

Vor success er afhængig af vore kunders success.

Med venlig hilsen

Balslev Vognmandsforretning

Torben Jensen

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BALSLEV VOGNMANDSFORRETNING ApS

Mindevej 28 • 5592 Ejby

CVR: 27510221

Telefon: 51 25 53 87